keskiviikko 13. elokuuta 2014

Perustus hetkessä valmiiksi

Halusin saada taloni valmiiksi ennen kesän alkua jotta pääsisin nauttimaan takapihastani ja merinäköalasta, tämän takia minulle oli tärkeää , että löydämme nopean mutta varman urakoitsijan. Otin moneen yritykseen yhteyttä ja tietenkin joka paikasta luvattiin nopeutta ja laatua, yksi pisti kuitenkin silmään kun otin itse asiasta hieman selvää. Lammin-Perustus käytti Tassu nimistä talon perustus menetelmää joka vaikutti todella tehokkaalta, päädyin tilaamaan heiltä enkä katunut asiaa myöhemmin.

Tassu perustus innovatiivinen systeemi jossa käytetään valmiiksi raudoitettuja muotteja mitkä nopeuttavat perustuksen tekemistä todella paljon. Työmiehet saapuivat tontilleni ja alkoivat heti hommiin, muottien ansiosta anturan asentamiseen ja pohjan valaamiseen meni vain pari vuorokautta. Yllätyin todella paljon kun parin päivän jälkeen saavuin tontille ja perustus oli jo valmis, olen itse kokenut niin paljon hitaampia toteuksia ennen. Välillä näytti jopa siltä, että olisin itse jopa onnistunut tekemään perustukset. Pysyttäydyn vielä mielelläni kuitenkin omissa tehtävissä.

Kaiken tämän lisäksi perustuksien tekeminen ei ollut mitenkään kallista puuhaa, Tassu perustus on yllättävän halpa ollakseen niin nopea ja tehokas. Olin varannut hieman suuremman summan perustusta varten, Tassun hyvä hinta mahdolisti sen että pystymme uusimaan laiturin, joka oli tarkoitus tehdä vasta myöhemmin talous syistä. Tämähän sopi loistavasti, koska pystyin tuomaan veneemme jo tänä kesänä laiturille. Uusi laituri mahdollisti aika monta venematkaa tänä kesänä, pojat olivat tästä erityisen innoissaan koska he pitävät merellä seilailusta ja kalastuksesta. Minäkin sain elämäni suurimman hauen heti ensimmäisellä veneretkellä uudesta laiturista, 13 kg! Toivotaan, että tämä laituri osoitautuu minun onnen amuletiksi.

Melkein jokainen talonrakentaja tietää sen, että yleensä budjetti ylittyy jossain vaiheessa. Niin kävi minullekkin loppujen lopuksi kun taloa viimeisteltiin. Se helpotti kuitenkin urakkaa paljon kun sain säästöjä jo heti alussa, perustuksien tekemisessä. Hyviä vaihtoehtoja löytyy paljon ja niitä kannattaa selailla läpi tarkasti ennen päätöksen tekemistä. Olin jo melkein itse valitsemassa toista vaihtoehtoa perustuksille kunnes mainos sai minut kiinnostumaan Tassu perustuksesta. Kerrankin voin sanoa, että olen todella iloinen mainoksesta, säästin aikaa ja rahaa.


Lue lisää Tassu perustusksesta täältä: http://lammi-perustus.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti